Mozaik pastayı buzdolabında mı yoksa buzlukta mı saklamak gerektiği konusunda kararsız kaldım. Buzlukta saklamak, uzun süre tazeliğini koruması açısından mantıklı gibi görünüyor ama dolapta saklarsam daha yumuşak bir doku elde edebilirim. Acaba buzdolabında saklamanın en fazla 3-5 gün taze kalması, benim için sorun olur mu? Eğer misafirlerim gelecekse, o kadar kısa sürede tüketmeleri zor olabilir. Buzlukta saklamak istesem, pastayı hava geçirmez bir kapta saklamanın önemini göz önünde bulundurmalı mıyım? Sizce hangisi daha pratik ve lezzetli olur?
Mozaik pastayı buzdolabında mı yoksa buzlukta mı saklamak gerektiği konusunda kararsız kaldım. Buzlukta saklamak, uzun süre tazeliğini koruması açısından mantıklı gibi görünüyor ama dolapta saklarsam daha yumuşak bir doku elde edebilirim. Acaba buzdolabında saklamanın en fazla 3-5 gün taze kalması, benim için sorun olur mu? Eğer misafirlerim gelecekse, o kadar kısa sürede tüketmeleri zor olabilir. Buzlukta saklamak istesem, pastayı hava geçirmez bir kapta saklamanın önemini göz önünde bulundurmalı mıyım? Sizce hangisi daha pratik ve lezzetli olur?
Cevap yaz